ALLA ROLLER ÄR TILLSATTA

Vi söker följande spanska röster för en inspelning av en spansk lärobok. Vi söker personer med spanska som pratas i olika länder. Fyll i formuläret nedan så skickar vi en text som du kan spela in som röstprov. Inspelningen börjar i februari. Välkommen att söka de roller som inte är tillsatta (rollerna tillsätts löpande). Information på engelska

Inspelningen av boken kommer att göras i vår studio. Vi följer rådande restriktioner och vidtar alla åtgärder för att förhindra smitta av Covid 19.

På grund av Covid 19 så gör vi inga röstprov i studion. Fyll i formuläret nedan, vi skickar en text som du läser in ett röstprov på din telefon eller dator och mailar till camilla@lfavoice.com.

Roller

 • Man/kille från Costa RicaTillsatt
 • Kvinna från SpanienTillsatt
 • Kvinna/tjej från BoliviaTillsatt
 • Kvinna/tjej från EcuadorTillsatt
 • Man/kille från Bolivia – Tillsatt
 • Kille från Spanien – Tillsatt
 • Man/kille från KubaTillsatt
 •  

INFO

 1. Fyll i formuläret och vi skickar en text som du kan använda till röstprov
 2. Spela in röstprovet på din telefon eller dator och maila det till camilla@lfavoice.com
 3. Kunden godkänner rösten 
 4. Inspelning i studio
 5. Ersättning betalas ut
 6. Ev. Korrinläsning

Ersättning: 750-1500 SEK före skatt. Ersättnings storlek varierar beroende på rollens storlek. Inspelningen tar ca 30 min-1 tim beroende på roll. 1 korrinläsning är inkluderad i ersättningen. Om du har företag och vill skicka en faktura så läggs sociala avgifter på ersättningen. Ingen ersättning betalas för röstprov.

KONTAKT

CAMILLA ANDERSSON
Producent
070-752 30 70
camilla@lfavoice.com

JAG VILL GÖRA ETT RÖSTPROV

Name*

Male/Man Female/Kvinna 

Country/Land*
Bolivia Costa Rica Ecuador Cuba Spain 

Age/Ålder*
 15-24 25-34 35-44 45-54 55+

Phone/Telefon*

E-mail*

GDPR. När du skickar detta meddelande så ger du oss tillåtelse att spara dina uppgifter angående röstprov. Du kan närsomhelst meddela oss om du inte längre vill att vi ska behålla din information.

Varmt välkommen att lämna röstprov!

HITTA TILL STUDION

Studio: Hovmästarvägen 5, 123 54 Farsta

TUNNELBANA
Om du åker tunnelbana så går du av på station Hökarängen. Ta utgången som ligger söderut (mot city) När du kommer ut från tunnelbanan tar du vänster. Gå över torget. Gå vänster på Fagersjövägen och följ den till du ser Thairestaruangen och Bryggeriet på din högra sida. Innan bryggeriet tar du vänster in på Kontorisvägen, sen första höger på Hovmästarvägen. Ingången till studion är vänster om skyltfönstret med LFA på. Det tar ca 5-10 min att gå från tunnelbanan.